Dein Suchergebnis zum Thema: Online

Fennec Fox | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/fennec-fox

The fennec fox is the smallest of all the world’s foxes, weighing only 2.2 pounds (1 kilogram). It has enormous ears, measuring 6 inches (15 centimeters), which it appears to have borrowed from a much bigger relative. Fennec foxes are sometimes called „desert foxes“ because they live in desert zones of North Africa and the Sinai and Arabian peninsulas. They are nocturnal and avoid the daytime heat of the desert environment. Their batlike ears radiate body heat and help keep the foxes cool. They also have long, thick, soft fur coats with a wooly undercoat that insulates them during cold nights and protects them from the hot sun during the day. They have been known to jump in the air 2 feet (.6 meters) high from a standing position, and they are able to leap a distance of 4 feet (1.2 meters). These foxes dwell in small groups of up to ten individuals. Like dogs and other canids, male fennecs mark their territory with urine. They forage for plants but also eat rodents, eggs, reptiles, and insects. Like most desert dwellers, the fennec fox has the ability to go for long periods without water. These foxes are cream-colored with black-tipped tails.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Coati | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/coati

Co-what-i? You may not be familiar with this fur ball, which inhabits parts of South America, Central America, and North America. But you no doubt know about the mammal’s famous family. The coati is closely related to the raccoon. And like its cousin, this mammal is the size of a large house cat, has a ringed tail, and hangs out in trees. SNOOZE AND CHEWS Unlike the nocturnal raccoon, which is active at night, the coati mostly gets its z’s when it’s dark. These animals turn treetops into bedrooms, even building comfy twig-and-leaf nests in branches for their babies. As a coati sleeps, it tucks its nose into its belly. During the day, the coati is all about snacking. It uses its long, flexible nose to probe gaps between rocks and search under piles of leaves for grub. Coatis eat insects, fruit, rodents, lizards, and small snakes. MAKE SOME NOISE Female and baby coatis eat, sleep, and travel in packs of about 30. At age two, males leave to live on their own. In groups these animals are chatty—they click, grunt, whistle, and bark as they forage for food. So while it may not be as well known as its raccoon relatives, the coati definitely lets you know it’s there. Text by April Capochino Myers
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Red-Bellied Piranha | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/fish/facts/red-bellied-piranha

A red-bellied piranha calmly swishes through a river. Suddenly, it spots dinner: a shrimp swimming nearby. The fish glides closer and opens its mouth to reveal rows of razor-sharp, triangular teeth. Then it snaps up its prey in its powerful jaws and swallows the shrimp whole. Finished with its first course, the fish swims off in search of more food. ON THE HUNT Red-bellied piranhas live in lakes and rivers in South America. They sometimes use their mighty mouths to gobble up other fish or animals such as shrimp, worms, and mollusks. They swim and hunt in shoals, or schools, that can include more than a hundred individuals. According to legend, the animals, which can grow about 14 inches long, have even devoured human swimmers. MISUNDERSTOOD FISH Despite their big bite, scientists believe that the animals’ fearsome reputation has been exaggerated. Researchers think that these fish swim in groups for protection, not to carry out underwater takedowns . And reports of the fish going after humans are extremely rare. When some red-bellied piranhas do get aggressive, they have an interesting way of telling others to „back off“—they make bark-like sounds! Guess these guys are all bark, and just some bite. Text by April Capochino Myers
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Black-Tailed Jackrabbit | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/jackrabbit

Black-tailed jackrabbits are not actually rabbits, but are hares. Hares are born with fur and are larger than rabbits. They usually have taller hind legs and longer ears. These speedy animals are capable of reaching 40 miles (64 kilometers) an hour. They have powerful hind legs that can propel them on leaps of more than 10 feet (3 meters) . They use these leaps and a zigzag running style to evade their many predators, including coyotes. Jackrabbits produce a lot of young called leverets or bunnies. Females give birth to several litters a year, each with one to six young. The young mature quickly and require little care from their mothers. While the endangered status of most species is least concern, the Tehuantepec jackrabbit is considered near threatened. Other species of jackrabbits live in Mexico, the United States, and Canada.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Bull Shark | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/fish/facts/bull-shark

Bull sharks are among the most dangerous sharks in the world, according to many experts. This is because they’re an aggressive species of shark, and they tend to hunt in waters where people often swim: along tropical shorelines. Bull sharks live throughout the world, in shallow, warm ocean waters. They’ve been known to swim up into freshwater rivers. Humans are not part of a bull shark’s normal prey. Bull sharks will eat almost anything, but their diet consists mainly of fish. They also sometimes eat dolphins and sea turtles. Bull sharks even eat other sharks. They hunt during the day and at night. Sharks must keep salt in their bodies to survive, and most can live only in salt water. But bull sharks have developed special adaptations—the way their kidneys function and special glands near their tails—that help them keep salt in their bodies even when they’re in freshwater. Scientists are still studying these sharks to figure out why they developed this unusual ability.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Guanaco | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/guanaco

Picture a camel. Now take away a hump (or two). Finally, shrink it down in size and place it in South America, living as far south as Tierra del Fuego. What do you end up with? A guanaco. Guanacos are related to camels, as are vicunas, llamas, and alpacas. But they live in South America, while camels are found in Africa and Asia. Guanacos and vicunas are wild animals, but llamas and alpacas have been domesticated, like cats and dogs, and were probably bred from guanacos. They’re slender animals with pale brown backs, white undersides, short tails, large heads, very long necks, and big, pointed ears. They live in groups of up to ten females, their young, and a dominant male adult. Unattached bachelor males form herds of their own—these can include as many as 50 or more animals. When a female guanaco gives birth, her newborn, known as a chulengo, is able to walk immediately. Chulengos can keep up with the herd right away. Guanacos live on land high in the Andes mountains—up to 13,000 feet (3,962 meters) above sea level—as well as on the lower plateaus, plains, and coastlines of Peru, Chile, and Argentina. Guanacos were once over hunted for their thick, warm wool. Now they thrive in areas protected by law.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Aye-Aye | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/aye-aye

Crouching on a tree branch, a hairy animal that looks like a cross between a raccoon and a rat lifts a long finger and taps on the trunk. It’s not politely knocking to see who’s home. Instead it’s trying to locate hollow spots beneath the bark where insects live. (It can tell that it’s found a cavity by the sound of the tapping.) Once it detects a hollow, the animal rips away the bark with its teeth and gobbles up the bugs. This curious creature is known as an aye-aye. FREAKY FINGERS Aye-ayes can be found only in the forests of Madagascar, an island nation off the coast of Africa. The animals rarely descend from their treetop digs to the forest floor. Only active at night, they spend the day snoozing on branches in nests made of leaves. When darkness falls the creatures forage for food in the treetops. In addition to bugs, aye-ayes feast on fruit such as mango, scooping pulp from the juicy meal with their bony fingers. Without its distinct digits, snagging grub would be much harder for the aye-aye. And the animal’s fingers aren’t the only funny feature that helps it survive in the wild. Big, yellow eyes let it see in the dark. Giant, sensitive ears help the animal detect prey. And a long, bushy tail allows the aye-aye to balance as it scampers along tree branches. IT’S ALL RELATIVE The aye-aye’s odd traits may be useful to the animal. But they’ve also caused confusion. The animal’s rat-like teeth and squirrel-like tail led scientists to first assume that it was a rodent. But these animals are actually primates—the same group of species that humans belong to! With its weird looks and oddball behavior, the aye-aye is one relative with a serious range of strange. Text by Andrea Silen / NGS Staff
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Harp Seal Facts and Pictures — National Geographic Kids | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/harp-seal

Harp seals spend most of their time diving and swimming in the icy waters of the North Atlantic and Arctic Oceans. These sleek swimmers often hunt for fish and crustaceans at 300 feet (90 meters) and may dive to nearly 1,000 feet (300 meters). They are able to remain submerged for up to 15 minutes. During mating season, females form large colonies on floating ice and give birth to young. Older seals return annually to pack ice to molt. They lose their pelts and top layers of skin and grow a new fur coat every year. Harp seals are sometimes called saddleback seals because of the dark, saddlelike marking on the back and sides of their light yellow or gray bodies of the adults. Baby seals are born on pack ice floating in the North Atlantic and Arctic Oceans. Harp seal mothers are able to identify their babies by their smell. The pups don’t have any blubber at birth, but quickly gain weight nursing on high-fat mother’s milk. When the pups reach about 80 pounds (36 kilograms), their mothers stop nursing them. The pups go without food for about six weeks and can lose about half their body weight until they dive in and begin to hunt for themselves. The young seals are famous for their snowy white coats.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Jaguar | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/mammals/facts/jaguar

Jaguars are the largest of South America’s big cats and the third largest cats in the world. Their fur is usually tan or orange with black spots, called „rosettes“ because they are shaped like roses. Some jaguars are so dark they don’t seem to have spots. Unlike many other cats, jaguars do not avoid water; in fact, they are quite good swimmers. Rivers provide prey in the form of fish, turtles, or caimans—small, alligatorlike animals. Jaguars also eat larger animals such as deer, peccaries, capybaras, and tapirs. They sometimes climb trees to prepare an ambush, killing their prey with one powerful bite. Because of their size, strength, and predatory skills, jaguars are considered one of the “big cats.” Tigers, leopards, cheetahs, and cougars are also part of this grouping. Take the big cat quiz to see how much you know about these fierce felines. Then, just for fun, see which wild cat you’re most like with our personality quiz.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden

Canada Goose | National Geographic Kids

https://kids.nationalgeographic.com/animals/birds/facts/canada-goose

Canada geese usually graze together in fields, eating grasses, sedges, grains, and berries. Their bills have serrated edges, which helps them cut tough grass stems. These birds also feast on aquatic vegetation. When eating in water, they „tip up,“ reaching underwater and tearing water plants with their heads beneath the surface and their rear ends sticking up in the air. Male geese fight one another to win a particular female. The winning male gets the female as a mate, and the pair may stay together for life. The female of the pair picks a good spot to make her nest. She finds a place—always near water—which is isolated and a little higher than anything right around it. The female makes her nest of dry grasses, twigs, and other plant material. She uses her body to shape the nest into a bowl. The baby geese, called goslings, take about a month to hatch. Babies are covered with soft feathers called down. They hatch with their eyes open and will leave the nest within 24 hours, following their parents. Goslings can swim right away. In less than two months, the goslings grow adult feathers and learn to fly.
Legal Terms of Use Privacy Policy Your California Privacy Rights Children’s Online

    Kategorien:
  • Kinder
  • Wissen
Seite melden